Diensten Wie zoekt die vindt …

Ze zijn felbegeerd, de make-up artiesten die een MUD opleiding genoten. Logisch, want onze structuur en vakmensen garanderen een niveau van make-up kennis en vaardigheden dat echt ongeëvenaard is. De beste make-up artiesten leerden in onze Make-up Designory scholen over de gehele wereld de kneepjes van het vak en kan je boeken voor privé projecten. Hieronder kan je onze tarieven terugvinden. De diensten die in onze studio's doorgaan kan je boeken in onze studio te Gent en Antwerpen. Ben je op zoek naar een make-up artiest voor jouw huwelijk van één dag of een filmproject van meerdere maanden? Onze Career Services vindt altijd voor jou de beste make-up artiest: iemand die voldoet aan jouw ervaring en technische behoeften. Dat is mooi meegenomen.

Bruidsmake-up

Op je huwelijksdag moet alles perfect zijn. Tot in de puntjes, zoals je er al jaren van droomt. Met een professionele make-up zie je er de hele dag stralend uit. Kies je voor een zachte natuurlijke make-up? Of moet je make-up helemaal in de lijn liggen van de prachtige outfit die je voor deze dag uitkiest? Wij geven je een make-up die je eigen stijl en persoonlijkheid benadrukt. Zorg dat je je goed voelt als je ja zegt!
Proefmake-up

Wil je graag weten hoe je er op je trouwdag zal uitzien, dan kan je kiezen voor een proefmake-up vooraf. We verzorgen deze in onze make-upstudio te Gent. De prijs is €45 per persoon.

Voor huwelijksfeesten hebben we niets dan goede ideeën. Wil je je beste vriendin een bruidsmake-up cadeau doen? Moeten de andere gasten van de bruidssuite voorzien worden van een prachtige make-up? Alles is mogelijk. We zorgen voor een prachtige huwelijksdag. De prijs is €45 per persoon (exclusief verplaatsingskosten).

Prijzen

Proef make-up 55 €
Bruidsmake-up 55 €
Suite make-up 55 €
Bruidsmake-up op verplaatsing (<2,5km) 85 €
Bruidsmake-up op verplaatsing (>2,5km) Offerte €
Boek een mud artiest
Maquillages

Een make-up sessie is een verrassende en bijzondere ervaring. In onze professionele make-upstudio krijg je een make-up die jouw stijl en persoonlijkheid nog meer benadrukt. Mooi zijn, is vooral tijd nemen om je mooi te maken!

We beginnen met een naturelle make-up. Die versterkt alle mooie delen van je gezicht en verstopt de kantjes die je liever niet toont. De look is naturel, omdat het niet zichtbaar is dat je make-up op hebt en toch je positieve kantjes benadrukt.
Wil je graag nog extra accenten? Meer aandacht voor je ogen of je mond? Ben je op zoek naar make-up die aansluit bij je feestelijke outfit en je kapsel? We passen je look aan zoals jij wil gezien worden. Glamoureus, extravagant, stijlvol, feestelijk, rustig of passioneel,… Gun jezelf je mooiste blik voor slechts €45!

Prijzen

Naturelle Make-up 55 €
Avond Make-up 55 €
Avond Make-up + Valse Wimpers 79 €
Retouche litteken (incl naturelle) 55 €
Retouche wijnvlek (incl naturelle) 55 €
Valse wimpers (incl plaatsing) 24 €
Boek een mud artiest
Make-up Workshops

Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt. Stap voor stap leer je hoe je zoals een echte professional
make-up aanbrengt. Maak je keuze uit onderstaande aanbod en kies de make-up workshop die bij jou
past! Je volgt de workshop alleen of met een groepje vrienden op een zelf gekozen tijdstip.

Onbetaalbare informatie, voor bétaalbare prijzen. Want voor iedere make-up workshop betaal je €49 per persoon en krijg je €49 producten er gratis bovenop. Je kan kiezen uit ons uitgebreid gamma van make-up producten en accessoires. Laat jezelf van je beste kant zien. Altijd en overal.

Prijzen

Natural Day Looks Workshop 49 €
Evening Looks Workshops 49 €
Smokey Eyes Workshop 49 €
5 Minute Make-up Workshop 49 €
Teen Make-up Workshop 49 €
Mature Skin Workshop 49 €
Boek een mud artiest
Make-up Business Events

Huur eens een make-up artist voor je volgende party of event. Mét een interactieve make-up demo naar
keuze en de mogelijkheid om zelf make-up aan te brengen. 

Prijzen

Halve dag vanaf 250 €
Volledige dag vanaf 350 €
Boek een mud artiest
Lavagraphics