Een bijzondere make-up ervaring. Een geslaagde make-up hangt af van de keuze van je make-up producten. Make-Up Designory (MUD) biedt alleen de allerbeste producten aan, gecreëerd met het inzicht en de expertise van make-up professionals.

MUD PRO SHOP GENT

Dé shop waar zowel particulieren als professionele visagisten terechtkunnen voor de perfecte foundation, de juiste borstels, een uitgebreid gamma kleuren oogschaduw of een privé make-up workshop!

Bekijk onze nieuwe shop

Make-up workshop

Weet je hoe je onze make-up producten moet gebruiken? Want dan komen ze nog meer tot hun recht. Je leert op een interactieve manier stap voor stap werken. Dit en nog veel meer leer je in een van onze talrijke make-up workshops.

Ontdek onze make-up workshops

Verkooppunten

Een geslaagde make-up hangt af van de keuze van je make-up producten. Er is maar één ordewoord: kwaliteit. En die kwaliteit vind je bij Make-Up Designory. De producten kan je ook komen testen in één van onze verkooppunten.

Ontdek onze verkooppunten

Make-up producten

De productlijn van MUD is gecreëerd met het inzicht en expertise van professionele make-up artiesten. Joúw garantie dat ze doen wat ze moeten doen, ook in lastige situaties. Maak kennis met ons uitgebreide productaanbod.

Ontdek onze producten
Lavagraphics